Det de siger om journey terapi med Maj-Britt:

Karin:
Jeg kan takke Maj-Britt for mange fantastiske sessioner, som har givet mig indsigt
i blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger, jeg ikke tidligere har kendt til.
Jeg har sammen med Maj-Britt turde åbne op for de mest hårde ting i mit liv, fået sat lys
på, og transformeret dem, og det takket være Maj-Britts dybe engagement og tilstede-
værelse, samt hendes store tålmodighed, omsorg og kærlighed.
Jeg takker oprigtig for den hjælp jeg har fået, og kan varmt anbefale Maj-Britt som
terapeut.

Frederikke:
Jeg elsker Journeys med Maj-Britt.

Hos Maj-Britt er jeg i fuldkommen trygge hænder. Hun guider mig, så jeg kan slappe helt af. Samtidig er Maj-Britt 100% nærværende og helt tilstede med mig på min rejse.
Jeg har haft mange dybe og transformerende Journeys med Maj-Britt. Hun er den fødte rejseguide og har mine varmeste anbefalinger.

 

Charlotte:
Journey er i min oplevelse den stærkeste og mest effektive metode til at skabe sig et friere, gladere og mere selvkærligt liv.
Jeg har taget mange journeys de sidste 3,5 år. Og oplever resultat af det et liv uden angst og fuld af livsglæde, hvor jeg tidligere levede med angstanfald ugentligt og en dyb depressivitet.
Min sidste journey har været med Maj-Britt. Og Maj-Britts måde at være terapeut på er kendetegnet ved dybt nærvær, blidhed, rummende kærlighed og en overbevisning om, at alt kan forløses.
Jeg anbefaler Maj-Britt på det allervarmeste.
Micho:
Jeg har fået omkring 20 sessioner hos Maj-Britt – og det har været alle pengene værd! Maj-Britt er empatisk, nærværende og rummelig, og jeg har lige fra starten haft en oplevelse af, at der var plads til at være mig i vores sessioner. Maj-Britt har hjulpet mig videre i en svær periode i mit liv. Jeg har lært, at selv de allertungeste og mørkeste følelser kan forløses, hvilket har givet mig et nyt og mere optimistisk syn på livet. Og så jeg er blevet bedre til at tilgive – både mig selv og andre mennesker. Så jeg kan varmt anbefale hvem som helst at få et forløb hos Maj-Britt. Hun er en sand mester på sit felt