Du kan her læse mine klienters egne ord om deres oplevelser af terapi med mig:

 

Karin:
Jeg kan takke Maj-Britt for mange fantastiske sessioner, som har givet mig indsigt
i blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger, jeg ikke tidligere har kendt til.
Jeg har sammen med Maj-Britt turde åbne op for de mest hårde ting i mit liv, fået sat lys
på, og transformeret dem, og det takket være Maj-Britts dybe engagement og tilstede-
værelse, samt hendes store tålmodighed, omsorg og kærlighed.
Jeg takker oprigtig for den hjælp jeg har fået, og kan varmt anbefale Maj-Britt som
terapeut.

 

Charlotte:
Journey er i min oplevelse den stærkeste og mest effektive metode til at skabe sig et friere, gladere og mere selvkærligt liv.
Jeg har taget mange journeys de sidste 3,5 år. Og oplever resultat af det et liv uden angst og fuld af livsglæde, hvor jeg tidligere levede med angstanfald ugentligt og en dyb depressivitet.
Min sidste journey har været med Maj-Britt. Og Maj-Britts måde at være terapeut på er kendetegnet ved dybt nærvær, blidhed, rummende kærlighed og en overbevisning om, at alt kan forløses.
Jeg anbefaler Maj-Britt på det allervarmeste.
Micho:
Jeg har fået omkring 20 sessioner hos Maj-Britt – og det har været alle pengene værd! Maj-Britt er empatisk, nærværende og rummelig, og jeg har lige fra starten haft en oplevelse af, at der var plads til at være mig i vores sessioner. Maj-Britt har hjulpet mig videre i en svær periode i mit liv. Jeg har lært, at selv de allertungeste og mørkeste følelser kan forløses, hvilket har givet mig et nyt og mere optimistisk syn på livet. Og så jeg er blevet bedre til at tilgive – både mig selv og andre mennesker. Så jeg kan varmt anbefale hvem som helst at få et forløb hos Maj-Britt. Hun er en sand mester på sit felt

 

Læs her om Lises oplevelse af at lave Qi Gong sammen med mig.

Lise:

“QiGong var en helt ny bevægelsesform for mig, hvor blidheden og langsomheden i starten faldt mig lidt svært. Maj-Britt har en støttende, uhøjtidelig og inkluderende måde at undervise på, som gav mig mod på at blive ved. Maj-Britts egen glæde ved Qi Gong er tydelig, når hun underviser og den glæde smitter. Jeg er fortsat med at lave Qi Gong på egen hånd med jævne mellemrum, og hver gang – om det er i skov, vand, sne, sand, sommer eller vinter – kan jeg mærke den Qi Gong-glæde, som Maj-Britt smittede mig med.”