Majbritt Liliequist

Jeg hedder Maj-Britt Liliequist og jeg bliver ked af det, dybt ind i mit indre, hver gang jeg møder mennesker som lever med angst og depression. Og når jeg møder mennesker som sidder helt fast i gamle smertefulde mønstre, den slags mønstre som smerter os selv og vores medmennesker dybt. Det er særligt smertefuldt når vi ved bedre men alligevel ikke er i stand til at reagere mere konstruktivt.
Det er slet ikke nødvendigt at sidde fast i mørket og smerten. Jeg kan hjælpe, jeg ved det for jeg har selv været der.

Jeg tilbyder Journey Terapi som enkelt og dybt forløser årsagen til det mørke/smerte der fylder så overvældende i livet og vores relationer.
Journey Terapi hos mig kan tages som enkelte sessioner eller i et forløb. Som noget ganske særligt, tilbyder jeg Journey Terapi i naturen som er kendt for at virke særlig beroligende og helbredende.
I Qi Gong tilbyder jeg kurser og workshops, først og fremmest i naturen. Qi Gong er blide helbredende bevægelser som kan bruges selvstændigt eller i kombination med terapi. Det bidrager til bedre sundhed, vitalitet og livsglæde.

Hvis du tænker, at dette lige er hvad du har brug for, men at der er langt fra dig til Køge, så giv lyd fra dig, jeg er god til at finde løsninger!

Jeg er certificeret Journey Practitioner hos The Journey af Brandon Bays, og Qi Gong instruktør fra QiGongZen.

Tag fat i mig!

Du kan også følge med i hvad jeg skriver på facebooksiden: #Blivfrifordepression