Jeg hedder Maj-Britt Liliequist og jeg har altid ønsket at hjælpe andre med
at skabe sig et bedre liv. Det gør jeg gennem Journey Terapi.

I 2015 deltog jeg første gang på et Journey seminar, det var en stor oplevelse som for altid ændrede på min opfattelse af mig selv, og hvad jeg kan.
I januar 2018 blev jeg certificeret Journey Practitioner (Journey terapeut) hos The Journey af Brandon Bays. Det er en grundig uddannelse hvor man selv at gennemgår alle processerne i terapien, for derefter at gå det hele igennem igen, nu med klienter.

Jævnligt deltager jeg på seminarer skabt af The Journey for at udvikle mig selv og mine evner til at guide andre til mere frihed.

Jeg arbejder videre. 
Hos mig får du terapi som hele tiden udvikles, da jeg selv sammen med en kollega arbejder videre.  Fordybelse i terapi-arbejdet og egen udvikling er konstant i mit liv.
Mest foregår det på Køge fælles Jord hvor jeg tilbringer meget af min tid i samarbejde med naturen og i fællesskab med andre.

Tidligere har jeg arbejdet som Coach i erhvervslivet, og jeg har gennemført flere spirituelle uddannelser med fokus på åndelig udvikling og forløsning af gammel smerte.
Den Gyldne Cirkel har jeg gennemført uddannelser i Verdenstjeneste, Gralsarbejde og den Esoteriske uddannelse samt både Solprogrammet og det Avancerede Solprogram.
Jeg arbejder med Theosishealing og har taget flere af kurserne hos Paul Skorpen.

Dermed kan jeg også støtte og guide dig igennem terapien når udfordringerne er af spirituel art.

Tag fat i mig!