Jeg hedder Maj-Britt Liliequist.
Hver gang jeg møder mennesker som tror de er nødt til at leve med angst og depression, smerter det mig. Du kan blive fri, og jeg kender vejen!


Bliv fri af gamle mønstre
Kender du det at sidde fast i et gentagende mønster du ikke bryder dig om? Den slags mønstre som smerter os selv og vores medmennesker. Det er særligt smertefuldt når vi ved bedre og alligevel ikke er i stand til at reagere konstruktivt.
Det er slet ikke nødvendigt at sidde fast i mørket og smerten. Jeg kan hjælpe, jeg ved det for jeg har selv været der.

Jeg arbejder videre
Hos mig får du terapi som hele tiden udvikles, da jeg selv sammen med en kollega arbejder videre. Fordybelse i terapi-arbejdet og egen udvikling er konstant i mit liv.
Mest foregår det på Køge fælles Jord hvor jeg tilbringer megen af min tid i samarbejde med naturen og fællesskab med andre.

Jeg tilbyder terapi som enkelt og dybt forløser årsagen til det mørke/smerte der fylder så overvældende i livet og vores relationer.
Terapi hos mig kan tages som enkelte sessioner eller i et forløb. Som noget ganske særligt, tilbyder jeg dig terapi i naturen, som er kendt for at virke særlig beroligende og helbredende – det hjælper os derfor til at gå dybere.

I Qi Gong tilbyder jeg kurser og workshops, først og fremmest i naturen. Qi Gong er blide helbredende bevægelser som kan bruges selvstændigt eller i kombination med terapi. Det bidrager til bedre sundhed, vitalitet og livsglæde. 

Hvis du tænker, at dette lige er hvad du har brug for, men at der er langt fra dig til Køge, så giv lyd fra dig, jeg er god til at finde løsninger!

Jeg er certificeret Journey Practitioner (Journey terapeut) hos The Journey af Brandon Bays, og Qi Gong instruktør fra QiGongZen.

Tidligere har jeg arbejdet som Coach i erhvervslivet, og jeg har gennemført flere spirituelle uddannelser med fokus på åndelig udvikling og forløsning af gammel smerte. På Den Gyldne Cirkel har jeg gennemført uddannelser i Verdenstjeneste, Gralsarbejde og den Esoteriske uddannelse samt både Solprogrammet og det Avancerede Solprogram. Jeg arbejder med Theosishealing og har taget flere af kurserne hos Paul Skorpen.
Dermed kan jeg også støtte og guide dig igennem terapien når udfordringerne er af spirituel art.

Tag fat i mig!

    Du kan også følge med i hvad jeg skriver på facebooksiden: #Blivfrifordepression