Tai chi er meditativ bevægelse der fremmer sundhed, balance og er afstressende.

Kom ud på Køge fælles Jord og lær Tai Chi. Tai chi i naturen.
Når vi udfører Tai Chi, arbejder vi samtidig på at afbalancere vores aktive side med den mere indadvendte side i os. En balance der er stadig mere brug for med en hverdag der for de fleste er for aktiv, tænkende og målorienteret – det fører meget let til overbelastninger og stress. Dette modvirkes med Tai Chi. Koncentration som modgift til effekten af vores ‘zappe-kultur’.

75 kr pr gang, 9 gange i alt bliver 675 kr. pr person. Løber rundt ved 4 deltagere forudsat at jeg ikke skal betale for lokalet. Højest 10 personer på holdet som vil give mig nok 300 kr. pr gang efter skat.

Vi er i madskoven (drivhus hvis vejret er for råt)

Tai Chi Chuan Yang stil som er baseret på kampsport. Der bliver ingen kamp i undervisningen, i stedet gennemgås bevægelsernes baggrund i kampsport så du forstår Undervisningen tilrettelægges så du kan øve hjemme allerede efter første mødegang. Der vil være en kort pause og opvarmning med Qi Gong øvelser der understøtter Tai Chi.

Tai Chi er en århundrede gammel bevægelseskunst som stammer fra Kina, den er meditativ, og har afsæt i kampsport. Tai Chi har været brugt til at fremme sundhed, ro i sindet/modvirke stress, øge smidighed og både fysisk og psykisk balance og styrke.

En serie af bevægelser – form – der udføres langsomt og gentagende.

Effekten forstærkes ved træning i naturen.

Undervisningen er tilrettelagt så det er muligt at øve hjemme fra første mødegang. Der indgår lidt teori og en pause på 10 minutter. Alle er velkomne uanset forudsætninger.

Tai chi kan hjælpe dig med at… Efter Tai Chi…

Vi træner ude når vejret tillader det og ellers er vi i det store, uopvarmede drivhus. Vælg tøj du kan bevæge dig i og som passer til vejret.

Medbring sko med en flad sål og en flaske vand.

Sted: Det store drivhus på Køge fælles Jord, Egøjevej 114c, 4600. Der er gratis parkering ved den lille salgsbod.

Efterår 2021 tirsdage kl. 17.00-18.15, datoer: 31. august, 7. september, 21. september, og 28. september, 5. oktober og 12. oktober. BEMÆRK!! Ny startdato, der er ingen træning i uge 35.

.