Kursus i nærvær og ro i naturen

 

Kunne du godt tænke dig at komme af med din stress, angst eller depression og få mere glæde ind i hverdagen. Så kom med på dette kursus i naturen, hvor du i løbet af 6 formiddage lærer enkle og meget virksomme værktøjer, der giver dig et liv i mere nærvær, glæde og frihed.

Hvad opnår du på kurset ?

  • Du lærer at håndtere tankemylder og skabe ro, stilhed og nærvær i hverdagen.
  • Du lærer at mærke dine følelser og at håndtere de svære følelser.
  • Vi finder de grundlæggende overbevisninger, der styrer dit liv og får sat nye sunde overbevisninger ind.
  • Du lærer at bruge naturen til at give dig nærvær og ro, samt lærer at finde svar i naturen.
  • Du lærer den powerfulde Qi Gong serie, Wu Xin, som afbalancerer kroppen, giver øget energi og understøtterdet forløsende arbejde.
  • Det har vist sig at være super gavnligt, at have nogle individuelle samtaler, der arbejder i dybden med det, som der bliver arbejdet med på kurset. Vi anbefaler derfor at du tilknytter 3 individuelle samtaler til kurset.

Datoer

6 formiddage ialt:  6 torsdage kl. 9-12.30     d. 30. April og d. 7, 14 og 28. Maj samt d. 4. og 11. Juni.  2020

Sted

Terapihaven, Køge Fælles Jord, Egøjevej 114 C, 4600 Køge

Undervisere

 Marianne Mark og Maj-Britt Liliequist
Natur og Journeyterapeuter

Pris for Kursus – 2.995 kr.

6 Kursusgange i terapihaven koster: 2.995 kr.

Vi anbefaler at tilkøbe 3 coaching sessioner på hver 1½-2 timers varighed til 1.995 kr. ialt (Normalt pris 2.500 Kr), men det er ikke obligatorisk. Erfaringen viser os, at disse sessioner er super gavnlige og at de rykker udviklingen og læringen markant i samspil med kurset.

Sygemeldt fra jobcenter eller en virksomhed

Hvis du er sygemeldt med stress, angst, depression el. lign. og får kurset betalt af din virksomhed el. som et forløb hos jobcenteret, så tilbyder vi en samlet kursus pakke med 6 formiddage og 3 coaching sessioner til 6.900 kr.

Kontakt din kontaktperson på jobcenteret og hør hvordan det kan lade sig gøre eller skriv/ ring til marianne@journeyterapi.dk, så du kan få en brochure om kurset til din sagsbehandler eller virksomhed .

GODE ERFARINGER: Vi har rigtig god erfaring og evaluering af at have sygemeldte med stress, angst og depression i forløb i terapihaven på Køge Fælles Jord. Der er lavet en evaluering af Region Sjælland (Holbæk sygehus) af projektet, som viser ekstrem positive resultater for de folk, som har benyttet tilbuddet i forbindelse med sygemelding via jobcenteret.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at betale på MobilePay: 980998.  Skriv: Navn og Kursus i naturen, samt send en mail til marianne@journeyterapi.dk om at du har tilmeldt dig, så har jeg også din mailadresse. Du kan også tilmelde dig ved at indbetale via almindelig bankkonto  Reg. nr.: 3409   Konto nr.:  12345445 samt sende mail herom

Max. antal personer 

8 personer og 2 undervisere

Spørgsmål og mere information

Kontakt Marianne Mark, Email: marianne@ journeyterapi.dk eller tlf: 29339978

Vi glæder os til at se dig i naturen og give dig værktøjer til at genfinde din glæde, spontanitet og ro igen.